Múlt eseményei

Meghívó a VII. (2014) csanaki olimpiára képek

Meghívó a VI. (2013) csanaki olimpiára

Tour de Gödöllő - mini grand-slam cseh sörökkel

 

Idénynyitó tavaszi szemétszedés 2013

Meghívó közösségi nagytakarításra és (sz)építkezésre

Sok szeretettel várunk Mindenkit 2013. április 20-án szombaton a szokásos takarítási akcióra. 14.00-kor találkozunk a Palást u. Y kanyarjában a Máté András féle fánál.
A szemétszedés mellett dolgozunk a játszótéren is és a buszmegállóhoz vezető utat is járhatóbbá tesszük. Kérem a szokásos felszerelést - gyerek, vödör, kesztű, lapát, gereblye - hozzátok magatokkal.

Természetesen az akciót - mint mindig most is - főzéssel, italozással, beszélgetéssel zárjuk. Az sem lehetetlen, hogy lesznek vendégeink :-)
Előre is köszönjük a szokásos aktív részvételt.

Üdvözlettel,
Darabont Tibor
Csanakért Egyesület

Meghívó az V. (2012) csanaki olimpiára

Kedves Csanakért Egyesületi Tagok!

Az idén ősszel is megrendezésre kerül a Csanaki Olimpia! Szeretettel várjuk a Csanakért egyesület tagjait. Időpont 2012. szeptember 15. szombat 13 óra.

Csanakért Egyesület Vezetősége

Képek

 


Meghívó a IV. (2011) csanaki olimpiára

Kedves Csanakért Egyesületi Tagok!

Az idén ősszel is megrendezésre kerül a Csanaki Olimpia! Szeretettel várjuk a Csanakért egyesület tagjait. Időpont 2011. szeptember 10. szombat 14 óra.

Csanakért Egyesület Vezetősége

 


 

Szemétszedés 2011

Meghívó szemétszedésre és szépítkezésre

Sok szeretettel várunk Mindenkit 2011. április 16-án szombaton a szokásos takarítási akcióra. 13.30kor találkozunk a játszótérnél. (Babati x Címer sarok.)

A szemétszedés mellett beépítjük a Kis Antal által szerzett faanyagból a székeket és padokat. Kérem a szokásos felszerelés - ásó, lapát, gereblye -mellett fűrészt, fúrógépet is hozzon akinek van.

Előre is köszönjük a szokásos aktív részvételt.

Üdvözlettel,
Darabont Tibor
Csanakért Egyesület.

Képek a régebbi eseményekről

 


Meghívó a 2010. októberi kirándulásra 

 

Szeretettel várunk 2010. október 23-án szombaton egy kirándulásra a csanaki erdőben. Cél a magasles. Találkozó fél tízkor az Y. elágazásnál. Várható hazatérés déli 12 óra.

Mindenkit szeretettel várunk.

 


Átadták a játszóteret - 2010. szeptember 19.

 

A Pilisi Parkerdő területén a gödöllői önkormányzat támogatásával – több millió forint a játékokra  és a beépítésre - az ígéreteknek megfelelően megépítették a játszóteret a Címer és Babati utca sarkán. Köszönjük Kis Antal önkormányzati képviselőnk kitartó munkáját és a Gödöllői Lokálpatrióta Klub valamint a VÜSZI támogatását. Mint emlékezetes, mi mint Csanakért Egyesület vállaltuk a játszótér karbantartását, felügyeletét. Várunk mindenkit, hogy használják és élvezzék a játszóteret és kérjük, hogy segítsenek a megóvásban és a felügyeletben. Mivel még nincsenek gyalogátkelőhelyek kérjük, hogy nagyon óvatosan közlekedjetek a környéken.

Köszönjük a résztvevők segítségét a játszótér melletti sportpálya földmunkájában és füvesítésében. Természetesen az ilyen jellegű költségeket az Egyesület pénzéből finanszírozzuk.
Így ősztől (tavasztól) indulhatnak a hétvégi foci és röplabda meccsek!
Bár kitábláztuk, de kérünk Ti is figyelmeztessétek az embereket, hogy amíg a fű meg nem erősödik, ne használják a területet. Köszönettel a

Csanakért Egyesület

 


Meghívó a sportpálya rendezésre

 

 

Szeretettel várunk a 2010. szeptember 24.-én pénteken du. 16 órai kezdettel tartandó csanaki sportpályán történő termőföld elterítésére. Találka sportpályán.


Kedves Csanakért Egyesületi Tagok!

 

 

Az idén ősszel is megrendezésre kerül a Csanki Olimpia! Szeretettel várjuk a Csanakért egyesület tagjait. Időpont 2010. szeptember 18. szombat 15 óra.

Csanakért Egyesület Vezetősége

 


Meghívó a csanaki játszótér hivatalos megnyitására

 

2010. szeptember. 19-én de. 11 órakor lesz a játszótér hivatalos megnyitása. Mindekit várnak.

 


Meghívó

 

Szeretettel várunk a 2010. április 10-én szombaton du. 2 órai kezdettel tartandó csanaki környezet-takarításra a Babati-Címer-Présház-Országalma utcák által határolt négyszögben. Találka a Korona téri Y kanyar gesztenyefájánál. Konténerek lesznek, gereblyét, lapátot, vödröt, kesztyűt – akinek van taligát - érdemes hozni. Aki tud kérjük jöjjön. Remélhetőleg korán végzünk és akkor utána még lehet még sportolni (röpi, foci). Gyermekeknek is érdemes jönni. Kérjük szóljatok szomszédoknak aki még esetleg nem tud róla. Üdvözlettel, Csanakért Egyesület.

 


Meghívó

 

A 2009. november 7. szombaton reggel 9 órai kezdettel tartandó környezet-takarításra. Találka a Babati és Címer utca saroknál. Zsákok lesznek, kesztyűt érdemes vinni. Aki tud kérem jöjjön.

Üdvözlettel a Csanakért Egyesület és a Szervezők.

 


Meghívó

 

A Csanakért Civil Egyesület idén is megrendezi a hagyományos Csanaki Olimpiát.

Várjuk a sportolni vágyókat szeptember 5-én du. 3-6 között.

Cím: Gödöllő, Korona tér, Y kanyar.

A gyermekek - többek között - futás, kerékpáros ügyességi, kosárlabda és tollaslabda sportokban indulhatnak, a felnőttek röplabdában és fociban mérhetik össze erejüket.

Várjuk a környékbeli családokat a jó hangulatú délutánra.

Üdvözlettel, a Szervezők.

Belépés

Navigáció